LINKA LICZNIKA MOTOGODZIN URSUS C360 46657330
Linka licznika motogodzin Ursus C-360 to element, który umożliwia połączenie...
Komplet tulejek rozrusznika R11 przeznaczony do ciągników Ursus C-330 i C-360. Zapewnia odpowiednie funkcjonowanie układu rozruchowego, redukując tarcie oraz chroniąc elementy mechanizmu przed nadmiernym zużyciem.
Pasuje do rozrusznika R11 w ciągnikach Ursus C-330 i Ursus C-360. Aby sprawdzić zgodność części z Twoją maszyną, zalecamy kontakt z działem obsługi klienta.
Linka licznika motogodzin Ursus C-360 to element, który umożliwia połączenie...
Pompa paliwowa zasilająca do ciągnika Ursus C-360 to kluczowy element układu paliwowego,...
Klosz lampy zespolonej WE-549 Ursus C360
Zastosowanie: Do ciągnika Ursus C360.
Klosz...
Zawór wydechowy to kluczowy element układu rozrządu w silniku ciągnika Ursus C-360. Odpowiada...
Łącznik śruba przelewowa 4-otwory Ursus C-360 50724680 to kluczowy element w układzie...
Sprężyna tarczy podnośnika do ciągnika Ursus C-360 zapewnia prawidłowe działanie układu...
Przewód rura filtra oleju silnika do ciągnika Ursus C-360 odpowiada za transport oleju do...
Koło talerzowe z kołem atakującym Ursus C-360 to element mechanizmu wałka...
Przewód zaworu hamulcowego do ciągnika Ursus C-360 odpowiada za precyzyjne przekazywanie...
Wałek z kołem zębatym to kluczowy element układu napędowego w ciągniku Ursus C-360. Odpowiada...
Komplet pierścieni sprężynowych 63mm Ursus C360
Zastosowanie: Do tłoków silnika w...
Sworzeń dźwigni kątowej to część, która jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania...
Odolejacz powietrza Ursus C-330 C-360 to element układu filtracji powietrza,...
Wałek sprzęgłowy 1 stopnia do ciągnika Ursus C-360 to kluczowy element układu przeniesienia...
Uszczelka filtra powietrza przeznaczona do ciągnika Ursus C-360, odpowiedzialna za zapewnienie...