WAŁEK Z KOŁEM ZĘBATYM URSUS C360 50546451
Wałek z kołem zębatym to kluczowy element układu napędowego w ciągniku Ursus C-360. Odpowiada...
Łożysko gazu plastikowe Ursus C-360 50753332 pełni istotną rolę w układzie gazu, zapewniając płynne i bezproblemowe działanie elementów mechanizmu gazu. Dzięki swojej plastikowej konstrukcji, jest lekkie, ale jednocześnie wytrzymałe, co przyczynia się do długotrwałej eksploatacji.
Kompatybilność:
Pasuje do ciągników Ursus C-360.
Aby upewnić się, że część będzie odpowiednia do Twojej maszyny, zalecamy kontakt z działem obsługi klienta.
Wałek z kołem zębatym to kluczowy element układu napędowego w ciągniku Ursus C-360. Odpowiada...
Zawias górny maski to element, który zapewnia stabilne i bezpieczne zawieszenie maski w...
Klosz lampy zespolonej WE-549 Ursus C360
Zastosowanie: Do ciągnika Ursus C360.
Klosz...
Przewód wyrównywacza w ciągniku Ursus C-360 zapewnia prawidłowe działanie układu hamulcowego,...
Głowica rozrusznika R11A. Zastosowanie: Ursus C-360. Precyzyjnie wykonana część zapewniająca...
Wałek mechanizmu blokady przeznaczony do ciągnika Ursus C-360. Jest to element układu...
Lampa oprawka żarówki postojowej Ursus C-360 to element oświetlenia, który...
Skrzynka narzędziowa do ciągnika Ursus C-360 to praktyczny element, który pozwala na...
Zabezpieczenie dźwigni sprężarki to element, który ma na celu ochronę dźwigni sprężarki przed...
Śruba zwolnicy M16x48 jest kluczowym elementem w układzie zwolnicy w ciągnikach Ursus C-360....
Filtr pompy wtryskowej odpowiada za oczyszczanie paliwa przed jego dostarczeniem do...
Osłona gumowa zwrotnicy Ursus C-360 to element układu zawieszenia, który...
Przewód hamulcowy wyrównywacza ciśnienia – cylinderek lewy do ciągnika Ursus C-360 jest...
Kołek wału korbowego Ursus C-360 to element montażowy, który zapewnia...
Uszczelka zwolnicy przeznaczona do ciągnika Ursus C-360. Jej głównym zadaniem jest zapewnienie...
Kompletna głowica silnika do ciągnika Ursus C360, produkowana przez niezależnych dostawców...